Atunci când ești vedetă, paparazzii stau cu ochii pe tine la fiecare pas. Nu le scapă nimic și, de multe ori, inventează lucruri care nu sunt adevărate. 

Aproape că nu e vedetă feminină despre care să nu se fi spus, la un moment dat, că ar fi însărcinată. O relație nouă, o ținută care nu le avantaja sau câteva kilograme în plus sunt tot atâtea motive ca tabloidele să inventeze știri cu și despre bebeluși. Partea amuzantă e că multe dintre ele nici măcar nu au copii. 

Delia a rămas însărcinată de vreo...patru sau cinci ori numai anul acesta.

Demi Lovato a postat o imagine cu burtica pentru noul ei rol din ”Will and Grace” și Instagramul a luat-o razna, mai ales că aceasta a întrebat ”Real or fake?”. Calm down, people! Este doar un rol.

Kylie Jenner se află în mijlocul zvonurilor cu o presupusă sarcină după ce mama ei, Caitlyn Jenner, concurentă la emisiunea ”I’m A Celebrity…Get Me Out Of Here!” nu a știut câți nepoți are, ba mai mult, a spus că va avea cu unul în plus, ceea ce i-a făcut pe toți să creadă că miliardara Kylie este însărcinată.

Rihanna a fost "însărcinată" cu Drake, în 2014. Presa a mers atât de departe, încât a falsificat o ecografie pentru a susține ipoteza.

Miley Cyrus a fost "însărcinată" cu Liam Hemsworth, dar și cu Patrick Schwarzenegger’s. Cel mai crazy zvon a apărut însă în 2015, când s-a scris că aștepta un copil cu Justin Bieber.

Selena Gomez a fost până acum "însărcinată" cu aproape toți iubiții ei: Justin Bieber, Zedd sau The Weeknd.

Despre Taylor Swift s-a scris că a fost însărcinată cu Harry Styles, în 2012.

Lady Gaga a făcut burtică, la un moment dat, iar paparazzii au fotografiat-o acoperindu-și formele. De aici până la zvonuri despre sarcină nu a fost decât un pas