Le cunoşti de pe scenă sau din filme, multe din secretele lor au fost dezvăluite chiar dacă nu şi-ar fi dorit, dar un singur lucru au încercat să îl ascundă din răsputeri: numele.

1. Beyoncé e printre norocoase. Cunoscută drept Beyoncé Knowles, pe buletinul focoasei americance e trecut şi numele de… Giselle.

2. Mai departe schimbăm puțin registrul asta pentru că părinții lui Nicolas Cage au fost probabil dezamăgiți atunci când au văzut că au un băiețel. Nicio problemă. Şi ce dacă pe Cage îl mai cheamă şi Kim? Un nume mai degrabă de femeie.

3. Ni s-a făcut milă şi de Richard Gere. Celebritatea a făcut ca prenumele său mai puțin cunoscut să nu mai conteze, dar întrebarea rămâne. De ce Tiffany?

4. Şi părinții lui Elton John s-au înşelat puțin în ceea ce priveşte cum va creşte fiul lor. Interpretabil, dar parcă Hercules nu e chiar un nume pentru Elton John.

5. Pe Zach Galifianakis îl ştiți din seria Hangover. Ce nu ştiați despre bărbosul fără prea multe complexe e că e un om extrem de puternic şi şarmant. Cel puțin teoretic şi dacă analizăm unul din prenumele sale. Knight mai scrie în buletinul său, adică, evident, cavaler.

6. Adele ne-a vrăjit pe toți cu vocea ei. Şi părinții ei au fost vrăjiți când au văzut-o pe micuța Adele şi, probabil, din dragoste pentru culori i-au mai dat şi numele de… Blue.

7. Când spunem Leonardo Di Caprio, cu siguranță că gândurile vă zboară la şarmantul domn Gatsby şi la descurcărețul Jordan Belfort. Leo are multe porecle, dar şi un nume interesant în bulletin. Leo poartă un nume împărat german: Wilhelm.

8. Încheiem topul cu un campion. Kiefer Sutherland a jucat în peste 50 de filme. A vrut probabil să țină ritmul cu numele sale din bulletin. Fără prea multe comentarii, pe Kiefer îl mai cheamă şi William Frederick Dempsey George Rufus. Înteresant, nu?