Se spune că umorul este ingredientul cheie în orice relație. Iar vedetele care au descoperit și aplică acest lucru nu se mai satură să-și facă farse reciproc. Partea cea mai tare este că în fiecare cuplu, ambii parteneri sunt pe aceeași lungime de undă și niciunul dintre ei nu se supără atunci când este păcălit. 

Câteva dintre cuplurile celebre fac deliciul fanilor pe rețelele de socializare, pentru că nu țin doar pentru ele farsele pe care și le fac, ci le împărtășesc și cu fanii. 

Kit Harrington i-a făcut-o într-un mare fel soției lui, Rose Leslie, pe 1 aprilie. A pus o machetă a capului lui în frigider și și-a făcut partenera să plângă de spaimă.

Chrissy Teigen și John Legend sunt experți la trolling pe social media. Chrissy a făcut mișto de soțul ei pe multe subiecte, inclusiv despre faptul că nu a câștigat un Oscar.

 

Will Smith și Jada Pinkett Smith – Will s-a lăudat pe Facebook că i-a pus un bețișor de înghețată la breteaua sutienului soției lui și s-a distrat de minune pe seama faptului că ea nu a observat. 

 

Ellen DeGeneres și-a filmat soția, fără ca ea să știe, în timp ce făcea un antrenament acasă și a postat imaginile pe internet.

 

Portia de Rossi nu a ratat ocazia de a se răzbuna.

Ryan Reynolds s-a gândit că este un moment bun să glumească în timp ce soția lui, Blake Lively, era în travaliu. A povestit cum a reacționat, într-o emisiune TV.

Justin Timberlake e maestru la photobomb și își alege cele mai ”bune” momente: s-a întâmplat de mai multe ori să-i strice pozele de pe covorul roșu soției lui, Jessica Biel. 

Justin Bieber a băgat-o cu fața în tort pe Hailey de ziua ei. Dar cum să te superi pe el?!

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

‪Pattie Mallette via Instagram Stories (video muted due to copyright):‬

O postare distribuită de JBCrewdotcom (@justinbiebercrewbackup) pe

Liam Hemsworth profită de orice ocazie pentru a-i face farse lui Miley Cyrus și se laudă cu ele pe rețelele de socializare.