Unele vedete pot spune că au avut noroc „chior”, dacă este să ne uităm la situațiile grave prin care au trecut. Oare au ceva din genele unei pisici cu nouă vieți?

Pentru opt celebrități viața a avut un punct din care a căpătat un alt sens. Aproape că au murit, dar au scăpat incredibil. Cu siguranță nu vor uita prea curând sau niciodată situațiile prin care au trecut.

Iată cine se află pe lista norocoșilor:

Andreea Bălan aproape a murit în timpul nașterii celui de-al doilea copil. Inima artistei s-a oprit pentru 1 minut, în timpul operației de cezariană.

Mira. Aproape a murit în 2017, după ce un TIR s-a răsturnat peste mașina în care s-a afla. Accidentul s-a petrecut pe Valea Oltului, iar artista se întorcea de la un concert, alături de băieții de la DJ Project.

Alexandra Stan. Se pare că mașina artistei a intrat în coliziune cu un taximetrist căruia nu i-a acordat prioritate, iar pasagera taxiului, o pensionară, a fost rănită ușor. Alexandra Stan a fost testată cu aparatul etilotest, însă rezultatul a indicat că artista nu consumase băuturi alcoolice. Oamenii legii i-au deschis însă dosar penal artistei pentru vătămare corporală din culpă.

Post Malone decolase de pe Aeroportul Teterboro din New Jersey și se ducea la Londra, acolo unde avea programate mai multe concerte. Potrivit Daily Mail, două dintre roțile aeronavei au explodat, astfel că piloții au fost nevoiți să se învârtă în aer timp de cinci ore, pentru a consuma combustibilul, procedură standard, pentru ca în cazul în care avionul s-ar fi prăbușit la aterizare să nu explodeze.

J Balvin. Cântărețul se afla ca de obicei "pe drumuri", și din motive încă necunoscute avionul de mici dimensiuni în care se afla s-a prăbușit într-o zonă împădurită din Bahamas. Imediat după accident, artistul a publicat mai multe fotografii şi filmări pe conturile sale de Instagram şi Facebook, pentru a-și liniști fanii că e bine. "Dumnezeu n-a vrut să mor" a scris Balvin pe rețelele de socializare.Imediat după accident, artistul a publicat mai multe fotografii şi filmări pe conturile sale de Instagram şi Facebook, pentru a-și liniști fanii că e bine. "Dumnezeu n-a vrut să mor" a scris Balvin pe rețelele de socializare. 

50 Cent - Aproape a murit în anul 2000, după ce a fost împuşcat de nouă ori de la o distanță foarte mică!

Ed Sheeran - Aproape că a murit în 2018, după ce a suferit un accident în trafic. O mașină a dat peste el în timp ce se plimba cu bicicleta. Artistul a fost nevoit să-și anuleze turneul pe care-l avea programat în Asia.

Kanye West - a avut accident în timp ce mergea spre casă, prin anul 2002