Drumul spre celebritate poate începe în multe feluri. Unele vedete iau contact cu lumea mondenă încă de mici, altele au părinți celebri, dar multe sunt descoperite absolut întâmplător. Scouterii de talente au ochiul format, așa că nu e de mirare că mulți actori și cântăreți au ajuns să fie celebri pentru că i-a văzut sau auzit cineva la momentul potrivit și le-a dat o șansă. 

Este și cazul lui Justin Bieber, care a ajuns celebru dintr-o pură întâmplare. Biebs cocheta cu muzica încă de mic și făcea cover-uri pe YouTube atunci când a fost descoperit de Scooter Braun, cel care îi este manager și în prezent. Braun căuta un alt artist pe YouTube, când a dat peste un filmuleț cu Justin Bieber. A dat click din greșeală pe el, dar vocea și carisma puștiului l-au cucerit pe loc. Instinctul i-a spus că trebuie să ia legătura cu el și a făcut tot posibilul să îl găsească: ”Am sunat la toate școlile din district să-l găsesc, până când mama lui m-a sunat înapoi și mi-a zis să-l las în pace. Am convins-o să ia primul avion și să vină să-l cunosc. A fost și primul zbor din viața lor”, a povestit, la un moment dat, Braun, care i-a chemat pe Justin și pe mama lui tocmai din Canada pentru a-i cunoaște. 

#Dislike. Asta e piesa pentru care Justin Bieber a primit cel mai mult hate. Are 12 milioane de dislike-uri!

Instinctul nu l-a înșelat și puțin mai târziu Biebs cucerea adolescenții cu piesa ”Baby”. Au urmat alte hituri, care mai de care mai reușite, astfel că în prezent este unul dintre cei mai cunoscuți și mai apreciați artiști din lume.