Dacă nu ți-ai citit horoscopul azi, noi îți spunem ce vedetă de la noi ți-ar fi cea mai bună prietenă, în funcție de zodia în care te-ai născut.

Să începem: 

1. Berbec - Pentru că eşti uneori exagerat de determinat şi ambițios, cea mai bună prietenă a ta ar trebui să fie "balanța" Inna.

2. Taur - "Scorpionul" Sore ar fi prietena ideală pentru tine, pentru că semănați foarte mult şi v-ați putea înțelege doar din priviri.

3. Gemeni - Ai câştiga la loterie dacă ai avea o prietenă ca "săgetătorul" Alina Eremia. Ați putea descoperi împreună o mulțime de lucruri şi locuri noi şi v-ați distra de minune împreună.

4. Rac - "Capricornul" Marius Moga ar fi prietenul perfect pentru tine. Distracția ar fi la pătrat, la fel şi determinarea de a obține ceva, pentru că v-ați influența foarte mult reciproc.

5. Leu - Cineva atât de generos şi bun ca tine ar putea fi cea BFF cu "vărsătorul" Delia.

6. Fecioară - Ai face o "pereche" perfectă cu "peştele" Adda pentru că nu v-ați plictisi niciodată, din moment ce nu duceți lipsă de umor şi imaginație.

7. Balanță - Pentru că eşti o persoană echilibrată şi calmă, cea mai bună prietenă ți-ar putea fi "berbecul" Antonia.

8. Scorpion - Cineva atât de misterios ca voi ar putea fi "citit" doar de "taurul" Alex Velea.

9. Săgetător - Pentru că eşti super agitat şi nu poți sta locului o clipă, "fecioara" Andra te-ar putea ajuta cu o doză de echilibru şi realism.

10. Capricorn - Cea mai bună prietenă a ta ar trebui să fie "racul" Lidia Buble. Cum tu eşti o persoană foarte sensibilă şi uneori prea temătoare, ea te-ar ajuta să mai faci câte o ieşire benefică din zona ta de confort.

11. Vărsător - Bunătatea care te caracterizează ar putea fi apreciată cu adevărat doar de "leoaica" Irina Rimes.

12. Peşti - Cea mai bună prietenă ar ta ar trebui să fie "racul" Andreea Bălan, pentru că nimeni nu ştie mai bine ca ea să fie lângă cineva şi la bine, şi la rău.