Beyonce e o adevărată business woman. Face bani din orice, chiar și atunci când nu e pe scenă sau în studio. Forbes estimează că a câștigat 290 de milioane de dolari numai în ultimul an.

Cheese! Cineva a făcut statuia lui Beyonce din BRÂNZĂ și arată exact cum îți imaginezi

Queen B. face o mulțime de bani și dintr-o simplă postare pe Instagram. Companiile o vânează continuu, cu atât mai mult cu cât aparițiile ei sunt extrem de rare. Dă interviuri rar și postează pe rețelele de socializare tot rar, așa că fiecare apariție e cu atât mai valoroasă. Și la propriu, și la figurat. 

VIDEO NOU | Beyonce - Die With You

Potrivit specialiștilor în social media, pentru o singură postare pe Instagram, Facebook sau Twitter, Beyonce poate încasa și un milion de dolari. Da, ai citit bine, UN MILION! 

Beyonce și Jay Z au împlinit 9 ani de căsnicie. Uite cele mai tari piese lansate împreună!

Beyonce are aproape 99 de milioane de follow-eri pe Instagram, iar poza prin care a anunțat că e însărcinată cu gemeni a devenit cea mai apreciată imagine din istoria Instagram-ului: peste 10 milioane de like-uri.

Queen B. nu e singura care câștigă o avere din postările de pe rețelele de socializare. Clasamentul este completat de Selena Gomez și Rihanna. Și totuși, un milion pentru o poză... Parcă e cam mult, nu-i așa?