Internetul a luat-o razna atunci când s-a aflat că Macklemore ține atârnată pe unul din pereții studioului o pictură nud a lui Justin Bieber. E în mărime naturală, dar... ce caută acolo?

Dacă atunci artistul a motivat că a fost o investiție, la fel ca într-o operă de artă, abia acum a dezvăluit adevăratul motiv pentru care se întâmplă asta.

VIDEO: Asta e piesa pentru care vei face o pasiune. E suficient un singur play și o să vrei să o pui pe REPEAT

Inițial, Macklemore a declarat pentru TMZ că a văzut tabloul ca pe o operă de artă. L-a cumpărat de pe un site cu 20 de dolari, şi a aşteptat ca noul abum al lui Bieber să ajungă numărul 1, pentru ca valoarea tabloului să crească la 30, poate chiar 33 de dolari. 

FOTO OMG | Ținuta Selenei Gomez a fost criticată de toată lumea. Uite cum a apărut la un eveniment caritabil!

Macklemore a recunoscut apoi că a cumpărat pictura pentru a o face cadou, iar persoana care a primit-o a preferat să o lase la studio. De atunci, o ține deasupra patului.

Cu siguranță Macklemore spune că nudul lui Biebs nu îl inspiră când face muzică. Și totuși... de ce îl ține acolo? Pentru că, îl ajută în viața sexuală: “So it goes right above my bed and whenever I’m with my wife intimately, I can always stare at it if I want to control my orgasm, just slow it down”. Mai are cineva nevoie de traducere?