Oricât de serioasă ar fi părut căsătoria lor, unele vedete au fost implicațe şi în alte idile şi s-au logodit fără ezitare. Iată cine sunt vedetele care au acceptat şi o altă propunere în căsătorie, deşi erau deja căsătoriți cu o altă persoană !

Jennifer Lopez. Deşi era căsătorită cu Cris Judd, Jeniffer l-a cunoscut pe Ben Affleck pe platoul de filmare al peliculei Gigli, unde cei doi şi-au şi început aventura. Înainte ca diva să depună actele de divorț, iubitul ei deja se lăuda cu noua lor relație. Cei doi actori au hotărât chiar să-şi unească destinele, iar JLo a primit un inel de logodnă pe care a început să-l poarte când încă era doamna Judd. 

Mariah Carey. Cu toate că se despărțise de Nick Cannon prin iarna lui 2014, divorțul lor s-a finalizat abia în noiembrie 2016. Mariah l-a întâlnit pe omul de afaceri James Packer, la premiera unui film în Aspen, în 2015, iar în ianuarie 2016, era deja logodită cu el.

Britney Spears. Prințesa Pop a avut o relație complicată cu Kevin Federline, având în vedere că dansatorul era logodit atunci cu Shar Jackson, care era gravidă cu copilul lui. Cei doi s-au întâlnit în timpul turneului din 2000 al cântăreței, însă nu şi-au recunoscut idila decât în aprilie 2004, cu toate că Brit recunoştea că se distra de minune cu Kevin.

Angelina Jolie. Cea mai frumoasă actriță de la Hollywood a jucat rolul de “the other woman” atunci când s-a îndrăgostit de Brad Pitt, iar acesta era însurat cu Jennifer Aniston. Însă diva supremă a mai distrus un cuplu şi când s-a îndrăgostit de Billy Bob Thornton.