Paul Walker a decedat într-un accident rutier la finalul anului 2013, dar actorul continuă să îşi pună amprenta asupra omenirii. După ce a făcut milioane de oameni să plângă în ultima sa apariţie din “Fast And Furious”, Paul pune acum umărul şi la ajutorarea tragicului cutremur din Nepal.

VIDEO BETON | Paul Walker e acum personaj de GTA 5! Uite imaginile care i-au făcut pe fanii jocului să plângă!

În urmă cu aproximatv două săptămâni, Nepalul s-a zguduit din cauza unui cutremur cu o magnitudine de 7,9 pe scara Richter. Bilanţul e îngrozitor: peste 7.000 de morţi şi aproximativ 14.000 de răniţi. Toată Planeta s-a unit pentru ajutorarea celor loviţi de natură, iar printre ei se află, poate surprinzător şi Paul Walker.

Prima maşină a lui Paul Walker din “Fast And Furious” e de vânzare! Uite cât costă!

E drept, actorul ajută indirect victimele cutremurului din Nepal. Înainte să moară, Paul Walker a înfiinţat o asociaţie care să ajute oamenii afectaţi de dezastre. ROWW îşi continuă activitatea şi după dispariţia actorului, iar cel care încearcă acum să ducă mai departe misiunea este fratele lui Paul, Cody.

OMG! El îl va înlocui pe Paul Walker în “Fast And Furious 8”!

ROWW va organiza pe 9 mai o sesiune de strângere de fonduri sub hashtagul #Game4Paul. Asociaţia şi-a fixat pentru început un target de 100.000 de dolari care să fie strânşi pentru victimele din Nepal.