Statutul de vedetă impune, uneori, anumite standarde și pretenții pe care organizatorii de concerte trebuie să le îndeplinească și respecte. Aceste dorințe necesită niște eforturi considerabile pentru a fi îndeplinite, însă uneori artiștii EXAGEREAZĂ!

Este cazul lui Justin Bieber care a anunțat lista de pretenții pentru a-și duce turneul "Purpose" în India. 

Justin Bieber vrea să fie transportat cu un Rolls Royce și să aibă avion privat și elicopter "la scară". Biebs vrea să-și transforme șederea în Mumbai, ca acasă! Cu masă de ping-pong, o mașină de spălat și un uscător, Playstation-ul său, o canapea și o masă de masaj pentru a se asigura că este relaxat înainte de spectacole.

În ceea ce privește cazarea, echipa lui Justin nu va avea doar unul, ci două hoteluri de 5 stele rezervate, în scopuri de siguranță, iar Justin va avea trei etaje și un lift doar pentru el. În interiorul camerei cere garoafe purpurii, un sicriu indian de yoga și uleiuri esențiale.

La concert, vrea un frigider mare de sticlă, "dotat" cu 24 de sticle de apă plată și alcalină, 4 băuturi energizante, 6 sticle de apă cu vitamine, 6 sucuri - cremă, 4 sucuri naturale, 4 băuturi proteice din vanilie și doi litri de lapte de migdale. În ceea ce privește gustările din culise, Biebs a cerut pâine albă feliată, chipsuri de cartofi, pește suedez, popcorn cu aromă de cheddar, ciocolată neagră cu sare de mare și migdale, fructe uscate și alune și guma de pepene verde și mentă.

Ar mai fi de adăugat doar.... o baterie externă de iPhone.