Când ești artist, ai de-a face cu o mulțime de hateri. Îi întâlnești peste tot, dar cei mai mulți se manifestă în comentarii, pe Facebook și pe Instagram.

Delia nu duce lipsă de fani, dar nici de hateri. Cumva numărul e direct proporțional: cu cât ai mai mulți admiratori, cu atât există mai mulți care te critică. Poți să nu-i bagi în seamnă sau poți să le închizi gura, așa cum face Delia. Artista are întotdeauna cuvintele la ea. 

Deși este plecată în vacanță, artista și-a făcut timp să răspundă la comentarii, celor care i-au criticat ținutele. „Nu știu, de ce te îmbraci așa? Îți stă așa de bine elegantă și tu te maimuțărești...”, i-a comentat cineva la o fotografie postată pe Instagram. „Soțul meu are un fetish nebun. El mă pune! Altfel, eu eram o doamnă-doamnă. Cred că e foarte gelos..nu mă lasă nici cu decolteu! Nu știu ce să mai fac!”, a fost răspunsul ironic al Deliei.

Altcineva i-a scris: „Câteodată o dai rău în penibil..Încă nu ai învățat limita calității lucrurilor pe care le porți!”. Răspunsul Deliei a venit prompt: „Iubesc penibilul. De limita la calitate încă n-am auzit, încă..”.