După aproape o săptămână de la moartea lui Avicii, familia DJ-ului suedez a confirmat că a fost vorba despre o sinucidere. Tim Bergling a lăsat un bilet de adio înainte să-și ia viața, la 28 de ani. Boala de care suferea, ritmul de viață haotic și excesele au fost inițial presupusele cauze ale morții, dar familia a confirmat că a fost vorba despre o sinucidere.

13 super-staruri care au murit în condiții extrem de dubioase

Dar nu e singurul super-star care decide să își încheie socotelile cu viața. Depresia, problemele financiare sau decepțiile personale le-au determinat pe mai multe staruri să recurgă la gestul extrem. 

Chester Bennington - solistul Linkin Park, a fost găsit mort în reședința lui din Los Angeles. Artistul avea 41 de ani și suferea de depresie când a decis să-și încheie socotelile cu viața. 

Robin Williams - s-a sinucis în 2014, din cauza depresiei. Actorul avea 63 de ani.

Kurt Cobain - solistul trupei Nirvana s-a împușcat mortal la 27 de ani.

Alexander McQueen - celebrul designer s-a sinucis la o săptămână după ce mama lui a murit. A combinat droguri cu medicamente, după care s-a spânzurat.

L'Wren Scott - Designer de fashion și iubita lui Mick Jagger s-a spânzurat în 2014. 

Marilyn Monroe - A murit după ce a înghițit o supradoză de medicamente. Ipoteza a fost că s-a sinucis pentru că suferea de depresie și tulburări de comportament. 

Simone Battle - actriță, cântăreață și finalistă X Factor S.U.A., Simone s-a spânzurat la doar 25 de ani. Purtătorul ei de cuvânt a declarat că depresia și problemele financiare au determinat-o să-și ia viața.