Au lăsat în urmă mister și regrete cu morțile lor, dar parcă au știut că așa se va întâmpla. Cinci cântăreți și-au prevăzut moartea în versuri și în interviuri. Te trec fiorii când vezi câtă dreptate au avut!

10 super-staruri care au murit în condiții extrem de DUBIOASE

Tupac

Înainte de a fi împușcat, în 1996, Tupac și-a prevăzut moartea de două ori: o dată prin versurile ”Am fost împușcat și omorât, pot să-ți spun cu lux de amănunte cum s-a întâmplat”, din piesa ”Niggas Done Change”. A doua oară: într-un interviu, reporterul l-a întrebat unde se vede peste câțiva ani. Răspunsul lui? ”În cel mai bun caz, într-un cimitir. Transformat în cenușă, fumat de prietenii mei”.

Notorious B.I.G.

Albumul de debut al lui Biggie, ”Ready To Die”, conținea o grămadă de referiri la moarte. Totuși ”Suicidal Thoughts” e piesa ale cărei versuri spun totul: ”Jur pe Dumnezeu că simt cum moartea mă cheamă la ea!”. Trei ani mai târziu, rapper-ul murea împușcat.

Jimi Hendrix

Înainte de a-și face debutul, Jimi a înregistrat piesa ”The Ballad Of Jimi”. Versurile ”În cinci ani, ascultați ce vă spune el/ Nu a plecat, doar a murit” sună ca o presimțire sumbră, pentru că fix după cinci ani, Hendrix își găsea sfârșitul.

John Lennon

Cântărețul a revenit în muzică după o pauză însemnată, cu albumul ”Double Fantasy”. Se întâmpla cu doar trei săptămâni înainte să moară. În piesa ”Borrowed Time”, Lennon cânta așa: ”Trăiesc pe timp de împrumut, fără vreo garanție pentru ziua de mâine”.

Big L

Rapper-ul american parcă a știut ceva când a cântat ”I-am privit pe toți alergând/ Și n-am putut decât să privesc/ M-am simțit slab, acum aud sirenele/ Dar e târziu deja, bat la porțile Raiului”. Piesa a fost lansată în 1999, imediat după ce Big L a fost împușcat mortal.