Dacă ai un telefon sau o tabletă marca Apple, nu ai cum să nu o știi pe Siri, asistenta virtuală cu care vin echipate toate device-urile cu iOS. Ei bine, acum o cunoști pe femeia care i-a dat voce. 

Siri poate fi cea mai bună prietenă a ta atunci când o rogi să îți apeleze pe cineva din agendă sau să caute ceva pe Google. Însă te-ai întrebat vreodată cum arată femeia care i-a dat voce? Susan Bennet, pe numele ei, este o actriță din Atlanta, care și-a împrumutat vocea mai multor reclame și campanii. Din 2011, glasul ei se aude pe toate dispozitivele mobile marca Apple. Primul telefon care a venit echipat cu asistenta vocală Siri a fost iPhone 4S. Au trecut 10 ani de atunci, multe s-au schimbat în ceea ce privește smartphone-urile, au apărut o mulțime de modele noi de iPhone, dar vocea lui Siri a rămas aceeași. 

Cu toate că cei de la Apple nu au confirmat niciodată, Susan spune că vocea din spatele lui Siri este a ei. O confirmă și cei care au lucrat cu ea de-a lungul timpului și avocații ei. O echipă de investigatori cu experiență în descifrarea înregistrărilor audio a comparat cele două voci, iar verdictul a fost clar, vocea e aceeași 100%.

Doamnelor și domnilor, ea este cea care îi dă voce lui Siri: