Venirea pe lume a unui copil este cea mai mare bucurie pentru părinții lui, dar poate să se transforme și în motiv de stres și îngrijorare, atunci când apar problemele. Sarcinile dificile, afecțiunile cu care se confruntă viitoarele mămici sau venirea pe lume înainte de termen a bebelușului sunt doar câteva exemple în acest sens. Iar vedetele nu au fost ferite de astfel de probleme, mai ales cele care au adus pe lume gemeni. 

Beyonce - a făcut cezariană de urgență în 2017, pentru a-și aduce pe lume gemenii. A fost diagnosticată cu preeclampsie și nu a mai apucat să ducă sarcina până la termen, pentru că atât sănătatea ei, cât și a bebelușilor, erau puse în pericol. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Beyoncé (@beyonce)

Kim Kardashian - a născut-o pe North cu cinci săptămâni mai devreme decât trebuia. La fel ca Beyonce, Kim a suferit de preeclampsie și diabet gestațional, iar North a mai rămas la Terapie Intensivă câteva săptămâni după naștere. 

 

Adriana Lima - a născut-o pe fiica ei la 35 de săptămâni (în loc de 40) de sarcină. Preeclampsia i-a făcut și ei probleme și i-a dat peste cap planurile de a naște acasă. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Adriana Lima (@adrianalima)

Celine Dion - a făcut mai multe fertilizări in vitro pentru a reuși să devină mamă la 42 de ani. A avut tripleți, dar a pierdut unul dintre bebeluși înainte de a se naște. Ceilalți doi au venit pe lume mai devreme decât era programat. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Céline Dion (@celinedion)

Zoe Saldana - a născut gemeni, la 32 de săptămâni de sarcină. Actrița a avut o sarcină complicată, iar bebelușii au mai stat la Terapie Intensivă până când au putut respira singuri. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Zoe Saldana (@zoesaldana)

Julia Roberts - gemenii ei trebuiau să vină pe lume în ianuarie, dar s-au născut în noiembrie. Bebelușii au cântărit câte două kilograme fiecare, dar au fost sănătoși, iar asta a fost tot ce a contat. 

Angelina Jolie - i-a născut prematur pe gemenii Vivienne și Knox, în 2008. 

Chrissy Teigen - cea de-a treia sarcină a fost una cu probleme, iar în trimestrul al treilea, l-a pierdut pe fiul ei, din cauza unei hemoragii. Medicii nu au avut ce să facă pentru a-l salva pe micuțul ei și al lui John Legend.