Celebritatea vine la pachet cu multe provocări și nu oricine este pregătit să le facă față. Atunci când devii cunoscut, nu te învață nimeni cum să gestionezi toate schimbările care apar în viața ta, iar unele vedete au aflat asta ”the hard way”. Nu am exagera cu nimic dacă am spune că mulți regretă faptul că sunt celebri și ar vrea ca, măcar pentru o perioadă, să trăiască precum oamenii obișnuiți. 

Billie Eilish - ”Nu zic asta neapărat în sens negativ, dar mi-am pierdut anii adolescenței, pentru că toată chestia asta a început când aveam 13 ani. Nu ai parte de niciun training, nu există o școală care să te învețe ce să faci când devii faimos”, a declarat artista, care a mai spus și că ”fame is trash”. 

 

Robert Pattinson - a spus că se simte foarte singur și că nu mai are parte de o viață ”normală”: ”Petreci mult timp încercând să te lupți cu asta, dar în final găsești încă o cale de a trăi cu asta”. 

Megan Fox - ”Toată lumea crede că ar trebui să tăcem din gură și să nu ne mai plângem, pentru că locuim în case mari și conducem Bentley... Ceea ce oamenii nu înțeleg este că ai parte de bullying la scară mare, ești criticat de milioane de oameni constant”. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Megan Fox (@meganfox)

Anne Hathaway - a spus că faima a dat-o peste cap pentru foarte mult timp: ”Nu am știut cum să gestionez lucrurile, m-a stresat foarte mult totul. Și oamenii vor spune că trebuie să fii tu însăți, dar nu mai știam cine sunt”. 

 

Gigi Hadid - a pierdut o mulțime de prieteni după ce a devenit celebră: ”În perioadele în care sunt ocupată, ei nu mă mai caută. Dar dacă nu îi caut nici eu, spun că m-am schimbat”.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Gigi Hadid (@gigihadid)

Lady Gaga - a spus că de fiecare dată când iese din casă, simte că își pierde libertatea și că aparține celorlalți: ”E legal să mă urmărească lumea pe stradă sau la plajă. Și nu pot chema poliția să le spună să mă lase în pace”. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Lady Gaga (@ladygaga)

Brad Pitt - a condamnat presa pentru interesul față de viața personală a actorilor: ”Într-un fel, nu sprijină filmul în care joci dacă nu apari într-un show în care să vorbești despre viața ta personală. Nu are nicio treabă una cu cealaltă”. 

Kristen Stewart - a numit celebritatea ”cel mai rău lucru din lume”. 

FKA Twigs - a declarat că hate-ul din online a făcut-o de multe ori să clacheze: ”Te face să vrei să pui stop la tot ce se întâmplă uneori”. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by FKA twigs (@fkatwigs)