Netflix are vești bune pentru utilizatori. Unul dintre cele mai urmărite, dar și controversate seriale ale anului trecut deja a început filmările la cel de-al doilea sezon. Anunțul a fost făcut chiar de către unul dintre actori.

”365 Days” a fost unul dintre cele mai controversate filme ale anului 2020. Povestea de dragoste dintre personaje se pare că nu prea a convins publicul, iar mulți dintre utilizatorii platformei au semnat petiții de eliminare din grila de filme. În mai puțin de trei luni, petiția a adunat mai mult de 100.000 de semnături. 

Cea care a dat startul acestui trend a fost Duffy. Artista a fost foarte deranjată de ideea pe care o promovează acest film, mai ales că au acces la el și cei mai mici. Artista a trecut printr-o perioadă dificilă, atunci când a fost răpită în 2010 și a dispărut din peisajul muzical. Artista le-a adresat o scrisoare celor de la Netflix prin care cere interzicerea și chiar ștergerea filmului de pe platformă.

Netflix a analizat mai bine și a decis că nu este cazul să renunțe la producție, mai ales că a generat cifre destul de bune. Mai mult decât atât, producătorii au început filmările la cel de-al doilea sezon. Bomba a fost aruncată de actorul Michele Morrone chiar la el pe Instagram. ”M-am întors... 365” a postat actorul pe story.