Multe ore de repetiție, coregrafie și makeup uimitor. Aceasta este atmosfera din cadrul show-ului ”Te cunosc de undeva”. Timp de 15 sezoane, artiștii au răspuns afirmativ provocărilor de a pune în scenă personaje uimitoare. Momentele au fost wow!

Sute de oameni se pun în mișcare în fiecare sezon ”Te cunosc de undeva” pentru a da naștere unui spectacol uimitor. Personajele pe care le oferă ruleta sunt sarea și piperul emisiuni, așa că momentul în care artiștii au de-a face cu Ruli este punctul culminant al fiecărei ediții.

Lista artiștilor care au decis să intre în pielea unor personaje este destul de lungă. Lora, Liviu Teodorescu, Ami, Connect-R, Adda, Raluka și Lidia Buble au pășit pe scena ”Te cunosc de undeva”, acolo unde au dat viața unor momente wow. Show-urile lor i-au lăsat pe mulți cu gura căscată, iar jurații le-au dat de cele mai multe ori note maxime.

Dua Lipa, Jennifer Lopez și Lady Gaga au fost doar unele dintre numele internaționale care au ajuns pe scena din România cu ajutorul talentului pus în practică de artistele noastre. 

Ami ( Dua Lipa, Jennifer Lopez)

Liviu Teodorescu 

Adda ( Benone Sinulescu, Lady Gaga) 

Raluka

Lora

Connect-R​ (Michael Jackson

Lidia Buble (Delia, Inna)

Raluka şi Ana (Andre, Mario Ciobanu și Ion Dolănescu)

Jo şi CRBL