Kim Kardashian este regina supremă a Photoshop-ului. Momentele în care a gafat monumental editându-și fotografiile sunt nenumărate, fie că vorbim despre banale selfie-uri sau imagini din campanii publicitare. Kim însă nu s-a limitat la a se edita pe ea însăși în fotografii, ci a modificat și poze în care apar copiii ei. 

Diva nu are nicio reținere în a edita poze cu cei mici, pentru a da bine pe Instagram. Nu o dată a fost prinsă cu mâța în sac și nevoită să dea explicații pe internet pentru felul în care a editat fotografiile celor mici. 

În ședința foto pentru Crăciun din 2019, North a plâns și nu a vrut să stea la poze. Așa că mama ei a făcut ședința foto cu restul familie, iar North a fost fotografiată separat, în altă zi, și adăugată ulterior în portretul de familie, în Photoshop. 

 

Chicago s-a speriat de costumul de Dino pe care îl purta Kanye așa că nu a vrut să stea la poze. La fel cum a făcut și cu North, Kim l-a rugat pe cel care a editat pozele să îl adauge pe cel mic ulterior. 

Kim a adăugat un filtru sepia peste această poză cu ea și Saint și internetul i-a sărit în cap. 

Kim a postat o poză cu Chicago și fetița lui Kylie, Stormi. Toate bune și frumoase, numai că diva nu s-a putut abține și a editat fruntea bebelușului ei și i-a alungit genele în Photoshop.