Maluma a recunoscut faptul că este dependent de câteva lucruri. Unele dintre ele sunt banele, dar cu altele și-a surprins fanii.

De pe lista lui Maluma nu lipsesc: căștile, iPadul, coarda pentru exerciții și alte câteva obiecte de suflet.

Trebuie să vezi de ce lucruri este dependent artistul:

 1 - colierul cu familia. ”Acest colier îl am și eu și tatăl meu și cred că este cel mai important lucru din viața mea. Peste tot pe unde merg, acesta reprezintă esențialul în viața mea.”

2 - ”The White Books” scrisă de Ramtha. ”Este o carte foarte frumoasă spirituală pe care am citit-o și o recitesc mereu când simt că am probleme interioare.”

3 - un rozaliu. ”Mătușa mea mi l-a dat când eram în New York înainte de concertul de la Madison Square Garden și simt că mă protejează.”

4 - peria pentru barbă. ”Asta chiar este importantă. O folosesc la nebunie. Îmi amintesc când eram la Fashion Week în Paris și nu am putut să plec fără ea.”

5 - coarda pentru exerciții. ”Înainte de concerte mereu o iau cu mine pentru că sunt conștient că dacă eu nu am grijă de corpul meu, nimeni nu o va face. Trupul pentru mine este ca un templu.”

6 - iPad. ”Este un lucru extrem de important pentru mine. Este ca biroul meu pentru că am absolut tot notat și păstrat acolo. Cred că este important pentru fiecare persoană care zboară mult cu avioanul, așa cum o fac eu.”

7 - câștile. ”Sunt artist, așa că am nevoie de ele peste tot pe unde mă duc. Pentru mine câștile sunt perfecte pentru a asculta detaliile pieselor pe care în mod normal nu le-aș auzi. Ultima piesă pe care am ascultat-o și este prima în playlist este ”Que pena” pe care am lansat-o împreună cu J Balvin.”

8 - boxa. ”Oricât de mare este, chiar nu pot să plec fără ea. Când sunt la hotel înainte de concert îmi antrenez vocea așa.”

9 - colecția de ceasuri. ”Port mereu cu mine câteva ceasuri în mini colecția mea. Am fost jefuit în Rusia și de atunci am zis că nu mai iau ceasuri sau bijuterii cu mine, dar nu mă pot abține pentru că sunt un mare fan al accesoriilor.”

10 - rucsacul de la Louis Vuitton.Aici țin mereu tot ceea ce am nevoie. Aici pot să îmi bag și familia și animalele. Glumesc”.