Nu e glumă. Albumul lui Kanye West, "The Life Of Pablo" a ajuns în WC. Fetița lui Kanye, North West, în vârstă de 2 ani, a tras pur şi simplu apa peste primele variante ale pieselor. Acesta este motivul pentru care lansarea albumului a întârziat.

Dezvăluirea a fost făcută de soția rapperului, Kim Kardashian, în episodul 14 al reality show-ului Kocktails with Khloe.

Soții Kardashian - West le-au povestit lui John Legend, Chrissy Teigen şi Khloe, cum toate ideile pieselor au fost înregistrate mai întâi pe telefonul mobil al lui Kanye. Probabil că lui North nu i-au plăcut cum sună, din moment ce a ales să scufunde telefonul cu totul în vasul de toaletă şi să tragă şi apa peste el.

Kanye n-a mai putut să recupereze nimic din datele pierdute, astfel că a trebuit să o ia de la capăt cu toată munca la noul său album de studio, The Life Of Pablo, lansat în martie.

Kim a dezvăluit însă că rapperul nici măcar nu s-a supărat. Şi-a păstrat simțul umorului, şi resemnat, a luat-o de la capăt, deşi cea mică a fost la un pas de a-i pune pauză în carieră.