Artiștii de la noi au primit cea mai frumoasă răsplată pentru munca depusă. Piesele pe care le-au lansat la un moment dat au fost atât de apreciate, încât și starurile din afară au făcut o obsesie pentru ele. Contează ca piesa ta să fie cântată de un artist precum Selena Gomez, iar ăsta chiar este un motiv de laudă.

Ce e frumos, îi place și Dumnezeu! Pe principiul ăsta pot merge câțiva artiști de la noi care au reușit să îi dea peste cap pe starurile din afară. Și nu, nu vorbim doar de piese care s-au auzit în boxele internaționale sau care fac furori pe TikTok, ci despre piese care la un moment dat au fost cântate de nume grele ale industriei.

Take a look here!

Nu este de mirare că adolescenta a ales piesa ”Mr. Saxobeat”. Alexandra Stan a pus România pe harta Spotify-ului, având singura piesă care a înregistrat 200 de milioane de streamuri pe celebra platformă. ”Parcă nici nu realizez că au trecut 10 ani şi 200.000.000 de ascultări pe Spotify. E uimitor faptul că oamenii încă îmi ascultă piesa şi mă simt de parcă ar fi stat timpul în loc. Sper să reuşesc şi de acum încolo să îmi păstrez acelaşi entuziasm, aceeaşi energie care să rămână forever în inimile oamenilor. Mulțumesc!", a declarat Alexandra Stan. 

@user4350486101671

 

♬ charli used my audio -

Buzdu și Morar au provocat-o pe Arilena Ara să cânte o bucată dintr-o melodie românească. A ales ”Weekend”, de la The Motans și Delia. Arilena a povestit că la 14 ani a câștigat X Factor Albania și de atunci cochetează cu muzica.

Care este piesa de care s-a îndrăgostit Jean Claude? ”Save me” de la Morandi l-a cucerit iremediabil pe actorul belgian care nu s-a putut abține să nu se filmeze în timp ce dansa pe acordurile românești. Live-ul încarcat de Jean Claude a adunat sute de mii de spectatori care au recunoscut piesa și l-au felicitat pe actor pentru mișcările lui.

Băieții de la Fly Project au share-uit pe pagina lor de Facebook o filmare în care starul de la Real dansează în autocar pe melodia ”Toca-Toca.

 

Cristiano Ronaldo​ celebrating victory with Fly Project​ -Toca...

Woop!! Woop!! Cristiano Ronaldo celebrating victory with Fly Project -Toca Toca!!! :)

Publicată de Fly Project pe Luni, 24 octombrie 2016

Este foarte cunoscut și momentul în care Selena Gomez a cântat în timpul unui concert piesa Alexandrei Stan, ”Mr. Saxobeat”. Damn girl, you nailed it!

Și din top nu puteau lipsi manelele. Snoop Dogg a postat un filmuleț pe Instagram în care se simte extraordinar de bine pe melodia lui Florin Salam, ”Acum după pandemie lumea nu vă mai știe”.Filmulețul a reușit să adune aproape un milion de vizualizări, iar printre comentarii majoritatea sunt în limba română. ”Vărule, ce dor îmi era de tine!”, ”Un Rege ascultă alt Rege”, ”Snoop a dat de muzică adevărată!” au fost doar câteva dintre reacțiile fanilor.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by snoopdogg (@snoopdogg)