Nu este ușor să mulțumești o vedetă, mai ales când vine vorba de Taylor Swift. Artista are o listă luuuungă de cerințe de la cei care sunt angajații ei.

Statutul de vedetă impune, de cele mai multe ori, anumite standarde şi pretenții pe care angajații trebuie să le îndeplinească. Sticle de apă, dulciuri, anumite tipuri de cafea, bodyguarzi sau alimente sunt doar o serie de cerințe ale lui Tay-Tay.

Poate că, în decursul carierei, vedetele muzicii internaționale suferă din punct de vedere al vânzărilor de albume sau au imaginea afectată de scandaluri, dar aceste detalii nu le scuteşte să îşi ceară „drepturile“ atunci când vine vorba de pretențiile de dinainte de un concert sau un turneu.

1. Trebuie să știe întotdeauna ce vrea artista de Starbucks. Pare simplu, nu? Un iced americano mare cu lapte de soia, un iced caramel latte și o prăjitură cu dovleac.

2. Dacă Taylor vrea să mănânce burger la ore târzii, pentru ea nu va exista niciodată ”nu”.

3. Taylor este o persoană destul de secretoasă, iar de multe ori, pentru a se feri de ochii paparazzilor, artista este transporatată într-o valiză.

4. Tay-Tay are o cameră plină de apa ei preferată, Smartwater, pe care angajații trebuie să știe să o integreze în alte preparate și băuturi.

5. Angajații lui Taylor trebuie să se asigure că în rulota ei există mereu înghețată Ben și Jerry, dulciuri, Red Bull și paste cu brânză.

6. Dacă nu iubești pisicile, nu ai ce căuta în staff-ul artistei. Nu, nu este o glumă, ci este o regulă de angajare.

7. Trebuie să îi respecți prietenele, astfel vei avea probleme cu ea. Pentru Taylor, Cara Delevigne, Selena Gomez, dar și alte fete sunt totul pentru ea.

8. Corpul perfect se menține cu mult efort, așa că Taylor nu pierde nicio ocazie să meargă la sala de fitness.

9. Cei din staff-ul lui Taylor trebuie să se asigure că artista are câte un microfon diferit la fiecare concert.