Celebritățile au de-a face cu o mulțime de tentații, iar multe dintre ele nu reușesc să se țină departe. Anturajul, depresiile, singurătatea și multe alte cauze îi determină să încerce, iar odată ce intră în acest cerc vicios, nu se mai pot opri. Unii și-au dat seama la timp că drogurile le distrug viața și au reușit să se vindece de dependență. Altora alcoolul și drogurile le-au adus sfârșitul. Uite cine a trecut prin asta și cum a depășit perioada critică:

OMG! 7 celebrități care au fost BĂTUTE de partenerii lor

Britney Spears - a avut o perioadă foarte proastă prin anii 2000 și a recunoscut că a consumat droguri. Tot în perioada aia și tot sub influența lor s-a și ras în cap.

Snoop Dogg - a fost reținut de mai multe ori din cauză că avea marijuana asupra lui.

Wiz Khalifa - nici nu se mai ascunde, iar atunci când e filmat, îi servește și pe paparazzi cu ce are asupra lui. Ce băiat bun, nu-i așa?

Sia - a povestit într-un interviu din 2014 că: ”Mi-am distrus adolescența. Drogurile mi-au cauzat comportament bipolar. Nu dau vina pe părinții mei. Cred că de vină e faptul că am fumat prea multă i***ă când eram încă un copil. Asta mi-a distrus mintea”.

Nicky Jam - și-a distrus cariera care începuse promițător, din cauza consumului de alcool și droguri. Și-a revenit cu greu, iar Enrique Iglesias a avut un rol important. L-a adus pe linia de plutire și au lansat împreună ”El Perdon”.

Whitney Houston - a fost internată de multe ori la dezintoxicare de-a lungul vieții. În 2012 a pierdut lupta, din cauza unei supradoze care i-a fost fatală.

Amy Winehouse - alcoolul și drogurile au ajutat-o să suporte mai ușor depresiile, dar i-au adus sfârșitul în anul 2011. Avea doar 27 de ani.

Kurt Cobain - chitaristul de la Nirvana și-a cunoscut soția, pe Courtney Love, în timp ce se drogau împreună. În 1994, un cocktail de heroină și alcool l-a făcut să se sinucidă.

Bob Marley - cântărețul reggae era cunoscut mai ales sub pseudonimul de ”rege al cannabis-ului”.