Atunci când ”te prinde” un serial și afli că urmează ultimul sezon, te aștepți ca finalul să te dea pe spate, nu-i așa? Ei bine, de multe ori se întâmplă să fim dezamăgiți de felul în care scenariștii aleg să încheie o poveste pe care am urmărit-o cu sufletul la gură, iar exemple în acest sens sunt o mulțime. 

Poate că și fanii au uneori așteptări prea mari de la serialele lor preferate, dar și producătorii au dat-o în bară de multe ori cu felul în care au ales să încheie unele seriale. Acestea au fost cele mai dezamăgitoare finaluri, potrivit fanilor serialelor. PS: dacă nu le-ai văzut și ai de gând, te avertizăm că urmează spoilere! 

Game Of Thrones - după șapte sezoane intense și pline de acțiune, mister și neprezăvut, sezonul final a fost pe cât de așteptat, pe atât de dezamăgitor pentru majoritatea fanilor. A apărut chiar și o petiție pe internet, semnată de mai bine de un milion de oameni, prin care li se cere celor de la HBO să refacă sezonul final. Din păcate, acest lucru nu se va întâmpla. 

How I Met Your Mother - întrebarea de pe buzelele tuturor celor care au urmărit serialul a fost: cu cine va rămâne Ted până la urmă? Divorțul lui Robin și Barney și faptul că Ted rămâne cu Robin până la urmă i-a dezamăgit pe cei mai mulți fani ai serialului, care au spus că ultimul episod a fost unul cum nu se putea mai prost gândit. 

Two And A Half Men - înlocuirea lui Charlie Sheen cu Ashton Kutcher a fost o decizie intens discutată. Dar aducerea lui Sheen înapoi în ultimul episod doar pentru ca personajul să fie scos din scenă în cel mai neinspirat mod i-a făcut pe mulți să afirme că finalul a fost făcut doar pentru satisfacția producătorilor.

Seinfeld - unul dintre cele mai apreciate seriale de comedie din toate timpurile a avut un final care i-a intrigat pe cei mai mulți dintre cei care l-au văzut. Personajele au ajuns în arest, iar multă lume nu a înțeles de ce a fost nevoie de un astfel de final. 

13 Reasons Why - de parcă nu avusese destule controverse, finalul a dezamăgit profund. Clay pare a fi într-un delir, Jess este forțată să îl ierte pe Bryce și nimeni nu află despre crimele comise de adolescenți. Moartea lui Justin aduce și mai multă intrigă pentru fanii serialului care se așteptau să vadă altceva. 

The 100 - după o mulțime de idei introduse de-a lungul primelor șase sezoane, fanii aveau așteptări mari, poate prea mari de la sezonul al șaptelea. Dispariția lui Bellamy și toate întâmplările din ultimele episoade au făcut să dispară orice speranță cu privire la continuarea poveștii. 

Dexter - finalul îl surprinde pe personajul principal în ceea ce pare un accident mortal cu barca. Nimic nu e ceea ce pare, iar cei care sperau ca Dexter să își primească pedeapsa divină au fost dezamăgiți să afle că personajul trăia bine-mersi.