Penn Badgley nu are nevoie de prea multe introduceri. Actorul este cunoscut încă de pe vremea de când juca în serialul pentru adolescenți ”Gossip girl”, iar cu rolul lui Joe din ”YOU” a dat lovitura. Penn este familiarizat cu actoria de ani buni și se poate lăuda cu roluri în câteva producții de excepție.

Penn Badgley a cucerit toate fetele cu rolul stalkerului din ”YOU”. Acesta a intrat atât de bine în pielea personajului, încât a făcut ca serialul să dea fiori fanilor la fiecare secundă. Pentru Penn nu a fost deloc ușor să îl interpreteze pe Joe și a spus de multe ori că și-a imaginat că Joe este versiunea mai bună a lui Dan, personajul lui din ”Gossip girl”.

YOU” a ajuns pe primul loc în top cu cel mai recent sezon care s-a lansat vineri. Sezonul 3 îl aduce în prim plan pe Joe care acum este familist și care dă semne că vrea să se schimbe. oe și Love Quinn se muta în Madre Linda, o suburbie liniștită pe care cei doi reușesc să o destabilizeze cu intențiile lor. Așa cum era de așteptat, atât Joe, cât și iubita lui, Love Quinn nu se cumințesc și încearcă pe tot parcursul sezonului să își steargă urmele în crimele pe care le comit. 

Până când va apărea sezonul 4 din ”YOU”, te poți uita la astea!

The Birthday Cake

Adam Green's Aladdin

Cymbeline

The Stepfather

Forever strong