Toată lumea are impresia că vedetele sunt perfecte. Imaginea lor impecabilă de pe sticlă sau de pe covorul roşu e invidiată de mulți, dar pentru unele staruri realitata e puțin diferită.

Jessie J cânta la un moment dat ”Nobody's perfect” și mare dreptate avea! Vedetele de la noi, dar și cele de peste Ocean au pe listă câteva defecte pe care nu au încercat nicio secundă să le ascundă. Chiar dacă de-a lungul timpului s-au confruntat cu critici din partea urmăritorilor, starurile de pe lista noastră au reușit să transforme ceea ce unii consideră defect într-un mare avantaj.

Șase dintre ei au nişte defecte pe care mulți le-ar considera ciudate, dar care nu le deranjează absolut deloc pe vedetele în cauză. Dimpotrivă! Și-au acceptat problemele şi le-au transformat în "signature looks".

Antonia este una dintre cele mai frumoase artiste de la noi. Anto se poate lăuda cu un corp de invidiat, dar și cu câteva vergeturi. Artista le afișează mereu cu mândrie și le consideră sexy.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Type 🐅 if u have stretch marks! 🤪 #stretchmarks #instagood 📸: @stefandani

A post shared by •AntoniA• (@antonia) on

 

Kylie Jenner. Miliardara are un deget mai mic decât celelalte și a fost foarte criticată în mediul online. Aceasta a explicat cum s-a întâmplat totul. ”Mi-am rupt degetul mijlociu în școala generală. Nu a fost nimic de făcut în cazul acesta. Un deget rupt trebuie lăsat să se vindece așa cum vrea el”.

Harry Styles. În anul 2012, membrul trupei One Direction a dezvăluit că are nu două, așa cum este normal, ci 4 mameloane!

Mila Kunis. Frumoasa actriță are un ochi verde și unul caprui. Mila Kunis a dezvăluit în 2011 că nu a vazut deloc cu unul dintre ochi din pricina unei inflamații a irisului.

Joaquin Phoenix. Actorul s-a născut cu o cicatrice pe buze.

Gerard Butler este unul din cei mai doriți bărbați de pe Planetă, dar nici el nu e perfecțiunea întruchipată. Actorul a observat la un moment dat că urechea stângă este ceva mai depărtată de cap decât cea dreaptă.

Ashton Kutcher nu e nici el perfect. Actorul are două din degetele de la picioare lipite.