Există vedete care sunt dependente de Photoshop și de alte aplicații de editare foto și nu postează nicio fotografie pe social media până nu o trec prin diverse softuri de editare. Să nu mai vorbim despre faptul că nu apar niciodată pe stories fără să aibă măcar un filtru, dacă nu și machiaj elaborat. Și mai există o categorie de persoane publice care nu dau doi bani pe standardele de perfecțiune care sunt la tot pasul pe internet și au curajul să apară la orice oră naturale, fără machiaj, fără filtre și fără să își editeze imperfecțiunile. Despre a doua categorie vorbim astăzi și am ales câteva fotografii cu vedete de la noi și de la ei care nu exagerează cu editarea atunci când postează ceva. 

 

Unele celebrități au taxat dur, de-a lungul timpului, editarea excesivă a fotografiilor și perfecțiunea afișată pe internet și au ales să apară, de multe ori, așa cum s-au trezit, fără să facă niciun efort. Multe dintre ele au dus totul la next level și au apărut pe covorul roșu fără niciun pic de machiaj sau au cerut revistelor să nu le editeze deloc fotografiile, atunci când au făcut pictoriale. 

Delia - are curaj să apară la orice oră nemachiată și fără filtre și se laudă cu un ten superb, la 39 de ani. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Delia (@delia)

Gina Pistol - a făcut recent o campanie pentru un brand cunoscut și a pozat în costum de baie, la două luni și jumătate de când a născut. Pozele nu au fost editate deloc. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by GinaPistol (@ginapistol)

Antonia - are o frumusețe naturală pe care nu ezită să o afișeze de câte ori are ocazia. Nimeni nu e însă perfect și până și Antonia are câteva imperfecțiuni pe care le poartă cu mândrie. Are vergeturi, dar nu se stresează niciodată să le ascundă. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by •AntoniA• (@antonia)

Lora - se laudă cu un ten de porțelan, la 39 de ani. Secretele ei: moștenirea genetică și îngrijirea pielii, pentru care apelează la o cremă pe care o produce chiar ea. Ce reclamă mai bună de atât?

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by LORA (@loraofficial)

Adele - a împlinit 33 de ani și a postat un selfie cu ea nemachiată pe Instagram. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Adele (@adele)

Selena Gomez - a taxat, de-a lungul timpului, standardele de frumusețe și faptul că pe social media se afișează doar perfecțiune. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Selena Gomez (@selenagomez)

Billie Eilish - este genul de artistă foarte relaxată, căreia nu prea îi pasă de cum arată sau cum e surprinsă de paparazzi. Și-a făcut un look semnătură din hainele oversized si nu exagerează cu machiajul nici măcar când merge la un eveniment.