Bella Hadid nu mai are nevoie de nicio prezentare. Modelul este cunoscut în lumea întreagă, iar numele ei este pe lista de preferate ale celor mai mari case de modă. Chiar dacă are milioane de fani în întreaga lume, nu mulți dintre ei știu că sora lui Gigi Hadid are în buletin un alt nume.

Cei mai mari designeri se bat, la figurat pentru ca Bella Hadid să defileze purtând creațiile lor. Bella face parte din gang-ul noilor modele care fac ravagii la nivel mondial, alături de sora ei, Gigi Hadid, de Kendall Jenner și de soția lui Justin Bieber, Hailey. Gigi Hadid are peste 43 de milioane de urmăritori pe Instagram, la care se adaugă și alte milioane in real life, dar nu mulți știu că numele ei din buletin este cu totul și cu totul altul față de cel cu care se recomandă.

În buletinul fostei partenere a lui The Weeknd este trecut numele Isabella Khair Hadid. A fost un nume norocos pentru modelul care a optat să se prezinte ca fiind Bella Hadid. Părinții Bellei Hadid au fost mereu activi în lumea blițurilor, mama ei, Yolanda Hadid fiind model, iar tatăl ei, Mohamed a fost un om de afaceri foarte cunoscut. Chiar dacă toată lumea le știe pe Bella și Gigi, cele două modele mai au un frate, Anwar care este iubitul artistei Dua Lipa.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Bella 🦋 (@bellahadid)