În ultimii ani, telefonul a devenit prietenul multora. Artiștii de peste Ocean și nu numai au început să îmbrățișeze ideea unui videoclip filmat cu un telefon, iar rezultatul este wow!

Tehnologia avansează, iar artiștii sunt mereu deschiși la nou. Aceștia au început, ușor-ușor să renunte la echipamentele mari și voluminoase și au optat pentru un telefon

Chiar dacă unii îi judecă pentru asta, rezultatul este unul foarte tare și nici n-ai spune că videoclipurile de pe această listă au fost filmate cu iPhone-ul. 

The Motans - Astrologic vorbind. “A fost o experiență inedită filmarea clipului, dar rezultatul și calitatea producției nu diferă de cele ale unui videoclip realizat clasic. Piesa este o stare, un moment pe care toți îl trăim sau ne dorim să fim acolo și visăm la acea clipă perfectă. Bucurați-vă de ea și de ceea ce simțiți atunci când o ascultați”, a spus Denis.

Selena Gomez - Look at her now. Videoclipul a făcut parte din proiectul Selenei ”#ShotOniPhone”

Lady Gaga - Stupid love. Gaga este una dintre cele mai influente artiste, iar cum cei de la Apple se bazează pe promovare, artista a fost targetul perfect. Videoclipul este wow!

Selena Gomez - Lose you to love me. Selena a filmat acest videoclip tot în perioada în care s-a filmat și ”Look at her now”. Rezultatul a fost foarte apreciat de fani.