Reality show-urile și serialele care au ca subiect relațiile au un farmec aparte. Fie că ai chef să vezi ceva light, care să nu te solicite foarte mult, fie că vrei să vezi prin ce aventuri mai trec oamenii pentru a-și găsi jumătatea, avem o listă de sugestii pentru tine. Le găsești pe toate pe Netflix și, te avertizăm, s-ar putea să pierzi nopțile cu ele, odată ce le-ai dat play! 

Love Is Blind – un show în care bărbați și femei încearcă să formeze o legătură pe nevăzute. Comunică având între ei un perete și nu se văd decât atunci când sunt convinși că au o legătură profundă și vor să își ducă relația la nivelul următor. Pasul final: nunta. Cine ajunge la altar? Dragostea e într-adevăr oarbă? Well… watch & find out. 

Too Hot To Handle – un reality în care bărbați și femei sunt cazați într-un resort de lux și provocați să se abțină de la gesturi intime și să se cunoască foarte bine înainte de a trece la fapte. Fiecare ”abatere” de la regulament este aspru taxată, iar premiul în bani scade odată cu fiecare atingere interzisă. Show-ul are un succes nebun și a ajuns deja la al doilea sezon. 

The Circle – un reality show ca un experiment social, în care oamenii flirtează online și încearcă să își facă o strategie care să îi ajute să câștige premiul cel mare: 100.000$. 

Extreme Engagement – un cuplu este supus unui test dur: cei doi logodnici călătoresc în opt dintre cele mai dificile destinații din lume, pentru a vedea dacă se potrivesc ”la bine și la greu” și dacă sunt pregătiți să își petreacă restul vieții împreună. 

Say I Do – trei experți încearcă să ajute un cuplu să își organizeze nunta într-o săptămână. De la logodnă până la jurămintele în fața lui Dumnezeu, totul este intens și concentrat: emoții, stres, oboseală. Dar happy end-ul aduce întotdeauna satisfacție pentru toți cei implicați. 

Back With The Ex – titlul spune totul: oameni care încă se mai gândesc la foștii și ar vrea să aibă a doua șansă, crezând că pot face lucrurile altfel, chiar primesc această oportunitate. Așteaptă-te la multă dramă și trăiri intense. 

Dating Around – un experiment sub formă de reality show, în care fiecare concurent merge la 5 prime întâlniri identice. Același restaurant, aceeași masă, iar partenerii poartă același outfit de fiecare dată. Pe cine alege la final pentru o a doua întâlnire? Crezi că alegerile sunt previzibile? Well, s-ar putea să fii surprins…