Ce poate fi mai cool decât să stai într-un cartier de lux? Îți spunem noi! Să ai vecini din rândul vedetelor. Nu puține au fost dățile în care starurile au împărțit aceeași stradă sau bloc și, contrar așteptărilor, se pare că s-au înțeles foarte bine și nu s-a lăsat cu scandal.

Starurile au muncit din greu pentru ca acum să își poată permită unele dintre cele mai luxoase locuințe din lume. Ce se întâmplă atunci când o vedetă dă nas în nas cu o altă vedetă fix pe aceeași stradă? Astfel de cazuri sunt mult mai dese decât te-ai fi așteptat. Vedetele au recunoscut de multe ori că sunt vecine cu alți colegi de breaslă și că asta nu a făcut decât să îi bucure.

De la familia Kardashian până la foști membri din One Direction, toți au împărțit la un moment dat aceeași stradă.

Numai vecinul lor să nu fii! Zece vedete pe care nu ți le-ai dori ca vecini

Niall Horan și familia Kardashian. În 2013, Niall Horan s-a alăturat comunității din Calabasas, zona recunoscută datorită familiei Kardashian. Fostul membru One Direction a cumpărat proprietatea cu 1.9 milioane de lire și avea doar 19 ani atunci când a devenit vecinul familiei Kardashian. 

 

Adele și Katy Perry. ”Nu este doar colega mea de scenă, ci și vecina mea. Locuim foarte aproape și ne cunoaștem de mult timp. Nu am văzut-o în persoană de când s-a mutat, dar amândouă am fost ocupate în carantină. Îmi amintesc că a bătut odată la mine la ușă, a intrat și am stat de vorbă.”, a spus Katy.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by KATY PERRY (@katyperry)

Harry Styles și Sam Smith. Sam a cumpărat un apartament în Hampstead, în nordul Londrei, la doar câțiva metri distanță de Boy George și, dacă asta nu era suficient, apartamentul era foarte aproape și de proprietatea lui Harry Styles.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @harrystyles

Kendall Jenner și Jimmy Kimmel. Cei doi au vorbit despre asta în cadrul emisiunii lui Jimmy. ”Știi ce este ciudat? Atunci când m-am mutat, mama nu a fost foarte fericită că mă mut singură. Și mă gândeam că dacă Jimmy Kimmel locuiește aproape de mine, dacă mi se va întâmpla ceva grav, el va fi cel care îmi va salva viața.”, a spus Kendall.

Miley Cyrus, Kanye West și Kim Kardashian. Nimic nu este surprinzător, așa mulți fani se așteptau ca vedetele să fie vecine. Miley Cyrus a locuit la câteva case distanță de Kim și Kanye, dar nu erau genul de vecini care să-și împrumute zahăr. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Miley Cyrus (@mileycyrus)