Pentru unele vedete, rețelele sociale nu reprezintă un element vital. În timp ce unele sunt dependente de like-uri, altele au rezistat tentației de a-și crea cont pe rețelele sociale.

Nu ai Instagram, nu exişti! Este adevărat că trăim vremuri în care comunicarea online este esențială, dar se pare că nu toată lumea ține cont de acest aspect. Sunt câteva vedete care au renunțat la ideea de a avea cont pe rețelele sociale şi se declară fericite.

Dacă tu nu poți trăi un minut fără să îți verifici notificările, ei bine, aceste vedete sunt exemplul concret că totul ține de voință.

1. Brad Pitt. Actorul a ocupat mulți ani primele pagini ale ziarelor de scandal, așa că, probabil, nu vrea să le vadă postate și pe feed-ul lui.

2. Benedict Cumberbatch. ”Nu pot să mă implic în social media pentru că ar fi un dezastru. Nu pot să postez un tweet sau un mesaj pentru a-mi salva viața.”

3. Robert Pattinson. Actorul refuză să își facă cont de Instagram deoarece crede că este prea plictisitor și nu are timp de așa ceva. Totuși, vede și partea bună: dacă ar avea Instagram și ar fi multe poze cu el acolo, paparazzi nu l-ar mai urmări peste tot.

4. Scarlett Johannson. În 2011, actrița declara că ”Nu mă pot vedea postând detalii despre viața mea pe Instagram, Twitter sau Facebook”. La 10 ani după, se pare că aceasta își menține părerea pentru că încă nu are cont pe rețelele sociale.