Mai este puțin până când Cleopatra Stratan și Edward Sanda vor deveni, oficial, o familie. Cei doi au pus la punct toate detaliile legate de eveniment și au declarat că vor avea o nuntă atipică. Fiecare dintre cei doi artiști are parte de susținere din partea familiei, iar părinții lor le sunt alături trup și suflet, chiar dacă au ales să facă pasul cel mare la vârste atât de fragede. 

Cleopatra și Edward urmează să devină o familie luna aceasta, iar artista de peste Prut are noroc de o soacră de nota zece. Mama lui Edward, Olimpia Sanda, este foarte tânără și modernă, iar în trecut a declarat că o iubește foarte mult pe Cleopatra și că este nora pe care a visat-o pentru fiul ei. ”Eu o iubesc pe Cleopatra de când era ea mică. Este fata pe care mi-o doresc pentru băiatul meu. Așa trebuie să arate nora perfectă, cu sufletul și caracterul ei. Așa mi-o doream eu. Nu m-am așteptat niciodată, dar dacă așa s-a întâmplat...”, a declarat mama lui Edward Sanda la o emisiune tv. 

Edward a postat, la un moment dat, o fotografie cu mama lui, iar fanilor nu le-a venit să creadă că este atât de tânără și că arată atât de bine. Inițial au crezut că este vorba despre o prietenă a lui Edward, dar s-au lămurit atunci când au citit descrierea fotografiei.