Atunci când ai lumea la picioare, îți permiți să ai pretenții care sfidează toate regulile. Nu de puține ori s-a întâmplat ca vedetele să dea cu piciorul la sume uriașe de bani, doar pentru că nu au crezut într-un proiect sau pentru că propunerile nu au fost pe placul lor.

n timp ce mulți oameni pornesc de jos și muncesc din greu pentru a-și face un nume în industria media, alții au parte de un drum ușor, pentru că se nasc în familii înstărite. Acest lucru le asigură acces la educație privată și le deschide multe uși, iar mulți dintre ei învață să facă bani având exemplul părinților lor. 

Pentru noi, muritorii de rând, pare de neconceput să refuzi asemenea oferte, pentru celebrități este ceva la ordinea zilei să dea cu piciorul unor milioane de dolari fără urmă de regret. 

Lady Gaga - a refuzat să cânte la un eveniment organizat de Partidul Republican. Onorariul era de un milion de dolari. 

Gotye - a cucerit internetul în 2011 cu hitul ”Somebody That I Used To Know” și ar fi putut câștiga 1.6 milioane de dolari din reclame pe YouTube, dar nu a vrut. 

Abba - membrilor trupei legendare li s-a oferit un miliard de dolari pentru a se reuni pentru un turneu, dar au zis pas. Se întâmpla în anul 2000.

Christian Bale - ar fi putut câștiga 50 de milioane de dolari dacă ar fi acceptat să joace în partea a patra a filmului ”Batman”. 

Will Ferrell - a refuzat să joace în filmul ”Elf 2”, deși rolul i-ar fi adus în conturi 29 de milioane de dolari. 

Matt Damon - a refuzat un rol în celebrul film ”Avatar” și a dat cu piciorul unei oferte de 278 milioane de dolari. 

Kim Kardashian și Kanye West - atunci când s-a născut North, prima lor fetiță, revistele au venit cu oferte generoase pentru o poză cu bebelușul. O publicație australiană le-a oferit 3 milioane de dolari pentru poză, dar Kanye a refuzat vehement.