Anul acesta, Mugler a făcut ce a făcut și a dat peste cap întreaga lume a modei. Celebrul designer a avut recent o defilare și de departe la pièce de résistance a fost o pereche de jeanși pentru care acum se bat toate fashionistele din lume.

Industria fashion a făcut un pas mare și a decis că este momentul să mute celebrele defilări la un click distanță. Din ce în ce mai mulți creatori au îmbrățișat această idee, iar unii dintre ei deja au și bifat primul runway. Este și celebrului Thierry Mugler, designerul care a asigurat multe dintre ținutele familiei Kardashian pentru MET Gala și nu numai. 

Bella Hadid și Irina Shayk au făcut un adevărat spectacol la defilarea online. Dacă nu intuia deja de la început, ei bine Mugler a pornit un nou trend cu blugii decupați la spate cu model și completați cu material de piele.

Trendul nu face ravagii doar în afară, ci și la noi. Alina Eremia, INNA și Christina Ich sunt printre primele care și-au achiziționat celebra pereche de blugi pe care se bat toate fashionistele. Vedetele au scos din buzunar pentru mult râvniții blugi peste 490 de euro.

Cine merită cele mai multe like-uri?

INNA

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Alina Eremia (@alinaeremia)