La prima vedere ai fi tentat să spui că Justin Bieber, Mario Fresh și Alex Velea nu au nimic în comun, mai ales că Biebs este la kilometri distanță. Ei bine, moda n-are granițe, iar cei trei artiști demonstrează asta.

Te-ai întrebat vreodată ce-i unește pe Justin Bieber, Mario Fresh și Alex Velea, în afară de talent și pasiunea pentru muzică? Vă spunem noi! Cei trei artiști se pare că au gusturi comune atunci când vine vorba de fashion. Cu sau fără ajutorul stiliștilor, Biebs, Mario și Velea au reușit să se îmbrace la un moment dat aproximativ la fel. Cei trei au făcut o pasiune pentru cămășile largi, cu model foarte colorat, iar primul care s-a afișat îmbrăcat așa a fost Biebs în videoclipul ”Popstar”.

Velea a apărut pentru prima dată în camașa colorată în timpul vacanței din Maldive unde a fost cu Antonia, iar apoi a mai jonglat cu piese vestimentare colorate și în videoclipurile ei. Fostul lui coleg din Golden Boy Society, Mario Fresh se pare că s-a asortat cu Velea și a optat și el pentru o cămasă la fel de colorată, dar în alte nuanțe. Ținuta lui Biebs din ”Popstar” face parte din colecția semnată de Versace și a fost pre-comandată special pentru videoclip. Cămașa de peste 1000 de euro i-a cucerit și pe ai noștri, așa că look-urile lor merită toată aprecierea.

Cui i-a stat mai bine?

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Alex Velea (@iamvelea)