Crezi că știi totul despre ei, dar nu este așa. Vedetele tale preferate țin foarte mult la numele lor și vor ca acesta să fie pronunțate mereu corect, iar pentru a lămuri pe toată lumea au făcut chiar și tuturiale de pronunție corectă a numelor.

Fii atent și ia notițe! Vedetele de peste Ocean s-au săturat ca fanii și cei din presă să le pronunțe mereu numele greșit. Cel mai cunoscut exemplu este cel al Rihannei care, trebuie să recunoaștem, că pe cât de simplu pare numele, pe atât de complicat este. Dar Riri nu este singura. Mai sunt și alte staruri care au decis să pună capăt confuziei și să posteze mici videoclipuri în care să le arate fanilor cum se pronunță CORECT numele lor.

Te-ai prins?

Camila Cabello. Artista nu a mai suportat ca toată lumea să-i pronunțe numele greșit și a spus, în direct la radio, cum ar trebui să sune. Invitată la Capital FM, artista l-a corectat pe moderator și a explicat că multă lume îi stâlcește numele, din cauza originii latine. Așadar, L-ul de la Camila se pronunță ca atare, iar LL din Cabello se pronunță ca un i prelungit. Te-am zăpăcit de tot? Hai mai bine s-o lăsăm pe Camila să-ți explice!

Rihanna. Într-un filmuleț postat demult pe Instagram, prin care şi-a anunțat contul de Snapchat, Riri a făcut marea dezvăluire: toată lumea i-a pronunțat greşit numele până acum și s-a săturat de asta. Însă, avem şi o veste bună: se pare doar noi, românii, i-am spus corect numele, până acum. Ascultă cu atenție!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by badgalriri (@badgalriri)

Ariana Grande. "Bunicii mei au spus <Grandee>. Fratele meu, Frankie Grande, a schimbat în <Grawnday>, pentru ca <Grandee> era un fel de versiune americanizata a numelui. Am crescut, spunând [Grandee]."

Maitreyi Ramakrishnan. Actrița din serialul de pe Netflix ”Never have I ever” a avut de multe ori de a face cu fani care îi pronunță numele greșit. ”Numele sunt foarte importante, țin de identitatea fiecăruia. Pentru mine, numele este foarte personal și îl iubesc pur și simplu. Mulți nu știu să îmi pronunțe numele corect și se scuză, dar eu insist și le arăt cum ar trebui să sune.”

Khloe Kardashian. Fanii lui Khloé au primit o veste la care nu se așteptau. Unii dintre ei toată viața i-au pronunțat greșit numele. Cel care a elucidat misterul a fost Andy Cohen. Invitat în emisiunea lui Jimmy Fallon, acesta a dezvăluit cum ar trebui să se pronunțe celebrul nume. Tu îl pronunțai așa?

Selena Gomez. În engleză, numele cântăreței nu se pronunță fonetic, ci puțin diferit. Ei nu spun ”Selena”, ci ”Sălina”. Iar numele de familie are accentul pe ”O”, nu pe ”E”, cum există tendința să pronunți în română. Câte bordeie, atâtea obiceie, ar spune unii. Deci, dacă vrei să fii mai catolic decât Papa, acum știi cum trebuie să-i pronunți numele Selenei!