Vedetele sunt obișnuite să zâmbească mereu și să aibă un vibe bun, dar lucrurile nu sunt mereu atât de roz precum par. Acum, unele dintre ele au familii numeroase și fericite, dar până să ajungă aici, drumul lor a fost unul destul de greu.

Vedetele de peste Ocean au trecut la un moment dat prin cele mai triste momente din viața unei mame. Fix când își doreau să aibă un copil, soarta nu a fost de partea lor, iar acestea au trecut prin nefericita experiență a unui avort. Se spune că timpul vindecă rănile și asta s-a întâmplat și în cazul lor. Au mers mai departe cu zâmbetul pe buze și au vorbit despre acest episod foarte deschis, fie în social media, fie în piesele pe care le-au lansat.

Uite despre cine este vorba:

Meghan Markle. Înainte de a deveni mămică, Meghan a declarat că a suferit un avort în iulie 2020. ”După ce i-am schimbat scutecul lui Archie, am simțit o durere apăsătoare. În acea clipă am știut că sunt în brațe cu primul copil, dar l-am pierdut pe cel de-al doilea”.

Beyonce. ”Pierderile de sarcină m-au învățat că trebuia să-mi fiu mamă mie mai întâi, înainte de a putea fi mama altcuiva. Să fiu numărul unu nu mai este o prioritate pentru mine. Adevărata mea victorie este crearea artei și lăsarea unei moșteniri care va dăinui în urma mea. Asta mă împlinește acum. Am murit și renăscut în relația avută, iar călătoria pentru a mă descoperi a devenit mult mai puternică”, a spus Queen B făcând aluzie la episodul în care Jay-Z a înșelat-o.

Nicki Minaj. Se pare că artista a făcut un avort la vârsta de 15 ani, iar fratele ei mai mic, Caiah, este cumva întruchiparea a ceea ce ar fi putut să fie copilul la care a renunțat la acea vârstă fragedă. Artista îl vede ca pe un îngeraș care veghează asupra fratelui ei. Frumos spus, dar trist. Artista a mai atins subiectul avortului în 2008. Single-ul "Autobiography" avea versurile următoare: “Please baby forgive me, mommy was young, mommy was to busy tryna have fun/and now I don’t pat myself on the back for sending you back."

Chrissy Teigen. ”Am fost șocați și am simțit o durere pe care nu am mai simțit-o până acum. Nu am putut opri sângerarea. Nu am putut să îi oferim bebelușului fluidele de care are nevoie în ciuda pungilor cu sânge de la transfuzii. Nu a fost suficient. Nu am decis niciodată ce nume vor avea copiii noștri până nu s-au născut și au părăsit spitalul. Dar acum, nu știu din ce motive, am început să îl numesc pe micuț Jack. Așa că va fi mereu Jack pentru noi. Jack a luptat foarte mult să facă parte din familia noastră și va fi pentru totdeauna.”

Gwen Stefani. Gwen ar fi aflat că a suferit un avort spontan la ultima sa vizită la ginecolog: "A fost zdrobită atunci când la ecograf medicul nu mai detectat bătăile de inimă ale bebelușului!", a declarat o sursă apropiată artistei pentru Radar Online.