După ce a avut peste 4000 de iubite, conform legendelor, rockerul Mick Jagger (77 de ani), solistul formației Rolling Stones, a fost cumințit de o balerină, americana Melanie Hamrick, de 34 de ani.

Relația lor datează din 2014 și a început după ce Melania l-a consolat pe Mick pentru pierderea iubitei lui, creatoarea de modă L’Wrenn Scott, care s-a sinucis. Mick și Melanie au împreună un fiu în vârstă de 3 ani, Deveraux. Solistul Rolling Stones are opt copii cu cinci femei diferite, iar primul lui născut este Karis Jagger, în vârstă de 49 de ani. Mick Jagger este în același timp tată, bunic și străbunic.

 

 

Melanie și Mick Jagger și-au petrecut carantina împreună cu fiul lor, iar la sfârșitul săptămânii trecute, doamna Jagger și-a aniversat împlinirea a 34 de ani și s-a sărbătorit pe un iaht, cel mai probabil în apropiere de stațiunea Lovorno, de lânga Dubrovnik, Croația. De când s-au ridicat restricțiile de călătorie din pandemie, cuplul și-a petrecut deja câteva vacanțe departe de casă.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Lost in thought ! 😍 Love going through and sharing some unseen pics ! 💫 Happy hump day 😘

A post shared by Melanie Hamrick (@melhamrick) on

 

Melanie Hamrick, care a profesat ca balerină până în acest an, declara într-un interviu în 2018 că nu se consideră o mireasa-copil pentru Mick Jagger, în ciuda diferenței mari de vârstă dintre ei.

"Practic, nu sunt măritată cu tatăl copilului meu. Dar avem o relație minunată, deci nu mă văd ca o mireasă copil… Dansez alături de cele mai mari trupe de balet din lume. Să fiu considerată doar o mireasă-trofeu este insultător pentru mine și pentru iubitul meu”, a adăugat Melanie.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

🦢💋 . . . @nisian 📷

A post shared by Melanie Hamrick (@melhamrick) on

 

Prima născută a lui Mick Jagger, Karis, este rezultatul unei aventuri pe care rockerul a avut-o cu actrița și cântăreața Marsha Hunt. La doar un an diferență de Karis este Jade Jagger (48 de ani), fiica lui Mick și a soției lui de atunci, Bianca Jagger. De asemenea, artistul britanic mai are patru copii cu modelul Jerry Hall – fiicele Elizabeth (34 de ani), Georgia (26 de ani), și fiii James (33 de ani) și Gabriel (20 de ani). Mick Jagger și Jerry Hall s-au despărțit după ce s-a aflat că rockerul a avut o aventură cu modelul de origine braziliană Luciana Gimenez Morad, cu care are un fiu, Lucas (19 ani).

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Redemption, embezzlement and forgery #theburntorangeheresy Watch the trailer, link in bio

A post shared by Mick Jagger (@mickjagger) on