Vedetele nu au o viață perfectă, iar atunci când familia intervine în business-urile pe care le au, clar ies scântei. Nu puține au fost momentele în care starurile de peste hotare au renunțat la sentimente și le-au dat întâlnire părinților în sala de judecată.

Există situații excepționale în viață când vedetele şi părinții lor ajung într-un moment în care nu se mai înțeleg. De aici și pâna la a cere ajutor specializat a mai fost un singur pas, așă că acestea nu au mai stat pe gânduri și au apelat la instanțele judecătoreşti pentru a remedia anumite probleme de familie. În cele mai multe situații, certurile au început de la bani.

Rihanna l-a dat în judecată pe tatăl ei, Ronald Fenty, pentru că i-a folosit numele fără să îi ceară permisiunea.

Surorile Kardashian au dat-o în judecată pe mama lor vitregă, Ellen Pearson pentru defăimare.

Leighton Meester şi-a dat în judecată mama după ce a descoperit că ea îi trimitea lunar 7.500 de dolari pentru a acoperi facturile medicale ale fratelui său, bani pe care mama sa, Constance, îi folosea, de fapt, în alt scop. Leighton a descoperit că mama sa cheltuia banii pe operații estetice şi pe proceduri cosmetice scumpe, aşa că a dat-o în judecată în 2011.

Când Macaulay Culkin avea 15 ani, părinții lui s-au despărțit, iar el şi banii lui au devenit o parte centrală a disputei privind custodia.