Atunci când ești vedetă și ai milioane de fani pe rețelele de socializare, se poate întâmpla să ai de-a face și cu hateri sau cu trolli, care își fac simțită prezența în secțiunea de comentarii. Iar atitudinea vedetelor este diferită și, în timp ce unele preferă să șteargă acest tip de comentarii de la fotografiile lor, altele le dau replică, iar altele pur și simplu îi ignoră pe cei care comentează pe lângă subiect. 

Dacă te uiți pe conturile de Instagram ale artiștilor de la noi, vei observa un tip de comentariu care se repetă. Genul de comentariu care nu prea are legătură cu poza și care pare că a fost scris cu picioare, fără să respecte nicio regulă gramaticală sau de punctuație. Aparențele înșală de cele mai multe ori, iar tipul care lasă aceste comentarii nu este deloc așa cum pare.

Messe Silviu, așa cum se recomandă pe Instagram, și-a făcut un obicei din a trolla vedetele de la noi și a le lăsa comentarii greu de descifrat. Și, în timp ce unii dintre cei care le citesc se grăbesc să îi spună să pună mâna pe o carte de gramatică, mulți s-au prins deja că este o glumă și că Silviu le scrie intenționat așa.

Dacă te uiți pe contul lui, vei vedea că are conținut smart și că nu este deloc certat cu gramatica, așa cum pare în comentarii. Delia a apreciat genul lui de umor, pentru că îi comentează la aproape toate pozele, și chiar i-a dat follow pe Instagram. 

Nu știm de unde a pornit totul, dar comentariile pe care le lasă sunt ceva ce nu ai cum să ratezi! 

Alina Eremia

Delia

Inna

Loredana

Ruby