Nicole Cherry profită de faptul că mai are câteva săptămâni până când va naște și petrece timp alături de familie și prieteni. Artista s-a întâlnit cu sora ei și au postat un story împreună, iar urmăritorii lui Nicole au fost surprinși de cât de mult seamănă cele două. 

Poate nu știai, dar Nicole Cherry are o soră mai mare. Cele două seamănă foarte bine la trăsăturile feței și unii ar putea crede chiar că sunt gemene. Carla, căci așa se numește sora Cireșicăi, a postat pe Instagram un story cu ele două, iar Nicole l-a preluat și ea, pe contul ei. Sora mai mare a artistei este o prezență discretă și nu prea se afișează în spațiul public. Este make-up artist de meserie și s-a specializat pe tehnici de înfrumusețare a sprâncenelor. Carla este și ea mămică, iar Nicole Cherry a povestit în trecut că se bazează pe sora ei pentru sfaturi și ajutor legate de creșterea bebelușilor. Și mama artistei se va implica în îngrijirea micuței Anastasia, după ce va veni pe lume, pentru că are deja experiență de la primul nepot. 

Nicole Cherry urmează să devină mămică la începutul lunii decembrie, chiar în perioada în care împlinește 23 de ani, așa că venirea pe lume a Anastasiei va fi cel mai frumos cadou pentru ea. Cireșica a intrat pe ultima sută de metri cu pregătirile înainte de naștere, iar în câteva săptămâni își va cunoaște fetița sau ”gălușca”, așa cum o alintă ea. Artista a anunțat la începutul verii că este însărcinată, atunci când a lansat și un videoclip nou. Tatăl copilului se numește Florin Popa și este cu opt ani mai mare decât Nicole. Cei doi sunt împreună de trei ani, iar zilele trecute Florin i-a oferit inelul de logodnă celei care îl va face tătic. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nicole 🍒 (@nicolecherry)