Fetelor, luați-vă gândul de la el! J Balvin nu mai este burlac demult. Artistul latino s-a afișat cu mama copilului său, iar tot ce putem spune este faptul că Balvin nu are deloc gusturile rele.

J Balvin a dat apă la moară încă din 2019, atunci când existau zvonuri despre o posibilă relație între el și modelul Valentina Ferrer. Balvin a renunțat la statutul de burlac și a oficializat relația pe covorul roșu al Premiilor Grammy din 2020. Artistul are gusturi bune, așa că și-a găsit sufletul pereche tot în lumina reflectoarelor.

Valentina Ferrer este un model cunoscut la nivel internațional și se poate lăuda cu locul 10 în topul Miss Universe. Cum s-au cunoscut cei doi? Acum 3 ani, fix pe platourile de filmare ale videoclipului ”Sigo Extrañándote” al lui J Balvin. Valentina îmbină perfect viața de model cu cea de actriță, fanii putând să o urmărească și în serialul ”Betty en NY”.

Iubita lui și-a dorit de mult timp să devină mămică, iar dorința ei a devenit realitate anul trecut. Valentina nu are de gând să se oprească la un singur copil, spunând de nenumărate ori că vrea cel puțin trei copii. Dacă J Balvin este de acord cu asta, why not?

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by VALENTINA (@valentinaferrer)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by VALENTINA (@valentinaferrer)