Pe Ursula Corbero, alias Tokyo din La Casa de Papel, o cunoaște toată lumea. Dacă în serial frumoasa actriță formează un cuplu cu Rio, în realitate se iubește cu un actor de origine argentiniană, pe nume Chino Darin. 

Ursula și Chino formează un cuplu din 2016 și s-au cunoscut la filmările pentru serialul La Embajada. Talentul actoricesc este moștenire de familie, pentru că tatăl lui Chino este un actor foarte cunoscut în America Latină. Chino are 32 de ani, iar anul trecut în pandemie, a convins-o pe Ursula să se urce în avion și să petreacă perioada de lockdown împreună, la el acasă, în Buenos Aires. 

Chiar dacă nu postează des fotografii cu iubitul ei, cei doi sunt extrem de fericiți împreună. Atât Ursula, cât și Chino, își împart viața între proiectele profesionale și relațiile personale și fac naveta pentru a fi împreună. Actrița și-a petrecut ultimele luni în Spania, unde a filmat pentru ultimul sezon din La Casa de Papel, serialul fenomen produs de Netflix, în care are rol principal și o interpretează pe Tokyo. Ea și ceilalți hoți cu nume de orașe, din banda condusă de El Profesor, se pregătesc să pună capăt atacului pe care l-au dat asupra Băncii Spaniei. Sezonul al cincilea va fi disponibil în două părți: primele cinci episoade vor apărea pe 3 septembrie, în timp ce ultimele cinci vor fi disponibile pe 3 decembrie.