Anul 2022 vine cu schimbări majore pentru câteva dintre vedete: urmează să devină părinți și nimic nu va mai fi la fel în viața lor. Toți și-au luat fanii prin surprindere și au anunțat în cele mai originale moduri că își măresc familia, iar acum așteaptă cu sufletul la gură momentele în care își vor ține pentru prima oară bebelușii în brațe. 

Anul acesta, trei dintre cei mai cunoscuți artiști worldwide se pregătesc pentru cel mai important rol din viața lor: cel de tătic. Aceștia sunt conștienți că viața lor se va schimba radical și că următoarea perioada va fi cea mai mare provocare pentru ei.

Dacă A$AP Rocky, Nick Jonas sau Chris Brown au deja experiență cu bebelușii, pentru că au devenit tătici de curând, pentru alți artiși emoțiile abia acum încep. Post Malone și Joe Jonas trăiesc cea mai frumoasă perioadă din viața lor: iubitele lot sunt însărcinate și urmează să își cunoască bebelușii în lunile care vor veni.

Sophie Turner și Joe Jonas sunt mai fericiți ca niciodată. Celor doi le merge foarte bine pe plan profesional, dar și personal, dacă judecăm după cele mai recente imagini. Actrița faimoasă pentru rolul din „Game of Thrones” a dat de bănuit de acum câteva săptămâni că este, din nou, însărcinată, iar acum am primit și confirmarea.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Just Jared (@justjared)

A$AP Rocky. După ce s-a zvonit ani la rând că Rihanna este însărcinată, acum totul s-a adeverit. Riri și A$AP Rocky așteaptă primul lor copil. Artista a confirmat că va fi mămică anul acesta, așa că, cel mai probabil, fanii vor trebui să își ia gândul de la album nou.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by badgalriri (@badgalriri)

 

Post Malone este în culmea fericirii. Artistul va deveni tătic, iar emoțiile sunt la cote maxime, mai ales că este pentru prima dată în acest rol. Malone și iubita lui au organizat o mică petrecere cu această ocazie în California, la care au participat apropiații lor. „Sunt foarte bucuros de acest capitol din viața mea. Nu am fost niciodată atât de fericit. Acum mă contrez pe familia și pe prietenii mei și încerc să le ofer iubirea de care au nevoie”, a spus Posty pentru TMZ.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @postmalone