Travis Scott nu mai are nevoie de prezentare. Artistul cucerește mereu topurile cu piesele lui și unde mai pui că are o fetiță cu una dintre cele mai urmărite prezențe din online, Kylie Jenner.

Travis Scott este foarte rezervat atunci când vine vorba de viața personală. Artistului îi place ca muzica să vorbească pentru el, așa că nu mulți dintre cei care i-au ascultat piesele știu care este numele lui real. Nici numele de scenă nu este de neglijat. Travis are o poveste foarte interesantă în spatele acestui nume care i-a adus noroc și a fost foarte inspirat în alegerea lui.

Invitat mai demult în emisiunea lui Jimmy Fallon, una dintre întrebările care nu i-au dat pace prezentatorului a fost cea legată de numele real al artistului. ”De fapt, Travis Scott nu este numele meu real. Numele meu din buletin este Jacques Berman Webster II. Am primit numele ăsta după tatăl meu.”

Întrebat cum a ales numele de scenă, Travis a spus: ”Pe unchiul meu îl chema Travis, iar Kid Cudi este unul dintre artiștii mei preferați din toate timpurile. Numele lui real este Scott Mescudi. Ei sunt cei doi super eroi ai mei.”