Orice tatuaj spune o poveste, iar cel mai bine cotat artist tatuator din S.U.A. s-a hotărât să spună mai departe unele dintre poveștile lui cu clienți celebri. Cel care se recomandă drept Bang Bang a scris o carte, ”My Life In Ink”, în care a povestit experiențele sale cu vedete de talie internațională. Sigur că, dincolo de experiențele care pot fi povestite, are și o mulțime de povești pe care nu le poate divulga și care vor rămâne între el și clienții lui pentru totdeauna. 

 

Justin Bieber are o pasiune pentru tatuaje, iar multe dintre ele sunt făcute de Bang Bang: ”când i-am făcut tatuajul cu <<Forgive>>, eram în avionul lui privat. Avionul era plin de fum de iarbă, așa încât piloții și-au pus măștile de oxigen ca să nu îi ia de cap”.

 

 

I recently tattooed @justinbieber on a private jet 40,000 feet in the air ✈️ #nobigdeal

O fotografie postată de Bang Bang (@bangbangnyc) pe

Selena Gomez are un tatuaj secret, pe care Bang Bang nu îl va dezvălui niciodată. Relația dintre el și clienți se bazează pe încredere și discreție, iar cu Selena e atât de apropiat, încât artista l-a invitat la show-ul Victoria's Secret, atunci când a fost invitată să cânte. Tot Bang Bang i-a făcut și cel mai recent tatuaj, o cruce desenată pe claviculă.

 

 

 

Couple months ago- Late night crib session w/@selenagomez

O fotografie postată de Bang Bang (@bangbangnyc) pe

Pe Rita Ora a tatuat-o în timp ce făcea baie. Nu e nevoie să mai spunem că a văzut-o în toată splendoarea, nu?

 

 

@ritaora new tattoo :)

O fotografie postată de Bang Bang (@bangbangnyc) pe

Când a ajuns la Miley Cyrus acasă, a găsit-o goală în piscină. ”Am văzut multe femei celebre dezbrăcate sau semi-dezbrăcate. E parte din munca mea, pielea e materialul cu care lucrez”.

 

 

Did some little jams on @mileycyrus today! #wegotbfftattoos

O fotografie postată de Bang Bang (@bangbangnyc) pe

Bang Bang a fost primul care a postat o poză cu Rihanna după incidentul cu Chris Brown. Artistul povestește că Riri l-a căutat după ce nimeni nu o văzuse și nu știa nimic de ea de săptămâni bune, și i-a cerut să zboare la L.A. I-a tatuat pistolul de pe coaste și a pus o poză pe MySpace. A doua zi, telefonul lui a luat-o razna, pentru că toate tabloidele îl căutau.

Primul tatuaj al Rihannei tot el l-a făcut și a aflat ulterior că e greșit. Riri i-a dat un citat în sanscrită, dar cunoscătorii spun că nu e corect scris. Și Demi Lovato și-a tatuat datele de naștele ale celor dragi, dar a greșit un an.