Oricât de vastă ar fi lumea modei, este aproape imposibil ca vedetele să nu opteze de cele mai multe ori pentru aceiași ținută, mai ales dacă vorbim de piese statement.

Nu mai este un secret pentru nimeni faptul că brandul Yves Saint Laurent cucerește instant fashionistele din lumea întreagă. După ce a a dat peste cap ani la rând majoritatea vedetelor, o altă piesă din colecția toamnă-iarnă 2020 a celebrului brand face din nou ravagii. Este vorba despre rochia neagră cu decolteu generos. Prima dată, cea care și-a făcut apariția în public și i-a lăsat pe toți cu gura căscată a fost Hailey Bieber. Soția lui Justin a purtat rochia la MET Gala, acolo unde a atras toate privirile. Asortată cu soțul ei, Hailey a reușit să fie una dintre cele mai frumoase apariții ale evenimentului.

La scurt timp după apariția lui Hailey, Olivia Rodrigo a optat pentru aceeași rochie, doar că pentry varianta fără cristale pe decolteu. Olivia a purtat ținuta la The Academy Museum Of Motion Pictures și nu avea cum să dea greș, mai ales că a optat și pentru o pereche de sandale semnate de același brand. Olivia Rodriguez este din Temecula, California, dar acum locuiește în LA pentru a-și urma cariera. Mama ei este de origine americană, iar tatăl ei este filipinez.Olivia era cunoscută publicului ca fiind actrița din producțiile Disney, unul dintre cele mai populare roluri ale sale fiind Nini în ”High School Musical: The series”. Artista a împlinit anul acesta 18 ani și poate spune că she is living her dream.